NAJWA ANAF: BEEN AWAY FROM HOME ;(

Thursday, April 10, 2014

BEEN AWAY FROM HOME ;(

Assalamualaikum guys ;),

Finally, dapat juga update blog yang dah berhabuk ni.. Ni pun kena curi2 masa juga nak update. As you guys read the tittle,(ecewah, tetiba nak speaking ni dah kenapa Najwa? okay, ignored this) bukannya hako berjauhan dengan rumah ke family ke whatever ke sekarang ni. But starting from this June, I'll have to move out from my homeeeee! huwaaaa! *sambil nangis golek2* Haaa.. di dah kenapa budak ni*akulah tu* nak kena pindah ni kaaann??  Nak tahu? Serious nak tahu?* Eheh, macam lah diorang nak tahu..* Ye lah nanti korang bosan pula baca entry kali ni sebab banyak pula soalannya kan. Sebabnya aku kena pindah,.. Jeng Jeng Jeng

Haaaa.. Ni lah sebab penyebabnya... ;) Alhamdulillah dah dapat dah. So lepas ni aku akan bergelar student balik but this time I'm a college student ;) . But but but, I'll miss my home, my family, my bed and the worse is, I'll miss sleeping with my emak! T.T huwaaa.. *yes aku ni anak emak* . So lepas ni aku kena berdikari and tak boleh nak mengharapkan mak je.. And for the record, aku dapat course yang dah lama aku idamkan so takkan nak lepaskan peluang ni and college ni pun dekat je dengan rumah opah, babah and emak so tiap2 minggu boleh balik maa.. Ngehehe*senyum senget* and InsyaAllah ada banyak masa KUT untuk aku update blog aku ni..(hope so) Doa2 kan lah aku berjaya curi2 masa untuk update blog and berjaya survive di college(macam lah teruk sangat bunyinya).

So, aku rasa ni je kut entry kali ni.. pendek sangat kan? Well, aku tak ada idea nak tulis apa lagi. Selain ni, budak2 semua okay. Aku pun dapat survive jaga diorang..

Assalamualaikum,
Najwa ANAF.

4 comments:

Si Galah Panjang said...

tahniahh yerr ^__^

-www.aimanaziz.com-

feyzah abdullah said...

Wah tahniah. Bestnya. Sya pn apply course yg sma. Tk tahu la dpt ke tk. Hehe

Najwa ANAF said...

Tongkayu semua.. feyzah, awak apply U mana?

feyzah abdullah said...

Sya appy dkt iic jgak. Hehe. Dh dpt jwpn. Layak msuk. Tpi tgu upu dlu. Kalau tk dpt upu insyaAllah sya msuk iic